Activiteiten

dinsdag 01
mei
Expositie - Heilige Moeder Teresa
Tevens lezing en filmvertoning
Hoewel niet direct van het seminarie, melden we graag deze activiteit van het Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood. Van dinsdag 1 t/m dinsdag 15 mei 2018 wordt in de Bedevaartkapel een tentoon­stelling gehouden van de Heilige Moeder Teresa - Zuster van de armen.


zaterdag 05
mei 11.30 uur
Priesterzaterdag
Zaterdag 5 mei - 11.30 uur - Heiloo
Op de eerste zaterdag van mei 2018 wordt Priester­zaterdag gehouden op het Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood. Komt u ook bidden voor roepingen?


maandag 07
mei 12.00 uur
Willibrorddag
Met Dr. Eduardo Echeverria en Mgr. Van den Hout
Op maandag 7 mei 2018 wordt weer een Willibrorddag gehouden in het Diocesaan Centrum van het Heiligdom van Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo. Speciale spreker is Dr. Eduardo Echeverria, professor Filosofie en Theologie aan het Heilig Hart­semi­narie van Detroit, VS. De Willibrordlezing zal deze keer worden gehouden door Mgr. Ron van den Hout, bisschop van Bisdom Groningen-Leeuwarden.


maandag 21
mei 10.30 uur
Onderscheidingsdag levensweg
Maandag 21 mei - 10.30 uur - Heiloo
Denk je na over grote keuzen als opleiding, beroep, relatie, huwelijk, leven voor God, werken voor God, priester­schap, ... ? Dan is dit een dag voor jou om met de hulp van de H. Geest en geestelijke leiding tot verdere onderscheiding te komen.


maandag 04
jun
Navorming - Bedevaart
In studiejaar 2017-2018 zijn er weer nieuwe bijeenkomsten van navorming voor onze jonge priesters. Deze navorming vindt steeds plaats op de eerste maandag van de maand.


zaterdag 23
jun 11.00 uur
Gebedsdag Willibrordseminarie
Zaterdag 23 juni - 11.00 uur - Heiloo
Op zaterdag 23 juni 2018 wordt in het Juliana­klooster in Heiloo de jaarlijkse gebedsdag van het seminarie gehouden. Zovele mensen dragen het seminarie een warm hart toe en bidden trouw om priesterroepingen. Dan is het mooi een keer per jaar samen te komen.


maandag 06
aug
Priestervakantie zomer 2018 naar Notre-Dame du Laus
Maandag 6 t/m dinsdag 14 augustus 2018
Groot­semi­narie St. Willibrord nodigt alle priesters van harte uit om mee te gaan op de priester­vakantie. We hebben wederom een prachtige locatie gevonden! De bestemming wordt deze keer Notre-Dame du Laus, in Zuid-Frankrijk.