Retraite voor priesters en diakens

22 t/m 28 augustus

gepubliceerd: vrijdag, 26 februari 2010
Retraite voor priesters en diakens

Afgelopen jaar was het de tweede keer dat de Tiltenberg in de zomer ook een stille retraite voor priesters en permanent diakens organiseerde. Pater G. Wilkens SJ heeft deze dagen geleid in het retraitehuis van de zusters Franciscanessen in Schwagstorf in Duitsland. Ook komende zomer zal deze retraite worden georga­ni­seerd, eveneens in Schwagstorf (Fürstenau). U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

De data zijn zo gekozen dat u in principe geen vervanging hoeft te zoeken voor de weekend­vieringen. Schwagstorf ligt in het landelijke Emsland en is slechts 250 km van Amsterdam verwijderd. Zondag­avond 22 augustus om 18.00 uur vangt de retraite aan met het avondeten en deze zal worden afgesloten met het ontbijt op zaterdag­ochtend 28 augustus.

De totale kosten bedragen € 228 per persoon. Dit bedrag kunt u contant voldoen in Schwagstorf na afloop van de retraite. Alle kamers zijn voorzien van douche en toilet. Er is gelegenheid tot concelebratie waarvoor u zelf albe en witte stola dient mee te nemen.