Priestervakantie 2017 naar Zuid-Duitsland

10 t/m 18 augustus • Bad Wörishofen

gepubliceerd: donderdag, 24 november 2016
Kneipp-Kurhaus St. Josef, Bad Wörishofen, Duitsland
Kneipp-Kurhaus St. Josef, Bad Wörishofen, Duitsland

In 2017 zal de priester­vakantie gaan naar Zuid-Duitsland. Naast alle inspanning en gebed is het ook goed om even helemaal tot rust te komen en te ontspannen. Dat doet een mens, en dus ook een priester, goed! In Bad Wörishofen bevindt zich Kneipp-Kurhaus St. Josef, een hotel dat geleid wordt door religieuzen.

Maximaal ontspannen

De reis is uitdrukkelijk opgezet als vakantie en niet als retraite. Na de gezamenlijke Eucharistie­viering met lauden in de kapel biedt het uitgebreide ontbijtbuffet de ideale start voor een enerverende dag. Regelmatig is het mogelijk om mee te gaan op een gezamenlijk uitstapje. Het staat de deelnemers echter volledig vrij elke dag op eigen wijze in te vullen. Een wat meer sportieve acitiviteit zoals een heerlijke wandeling door de natuur behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Gezamenlijk afreizen per auto

Zoals gebruikelijk adviseren we de deelnemers om met elkaar in auto’s af te reizen naar Bad Wörishofen. De afstand vanaf Amsterdam naar Bad Wörishofen is ongeveer 800 kilometer. Op de donderdag­avond van 10 augustus worden de deelnemers om klokslag 18.00 uur verwacht voor het avondeten. Vrijdag­ochtend 18 augustus na het ontbijt is het vertrek.

Data, prijs en opgave

De vakantie vindt plaats van donderdag 10 augustus t/m vrijdag 18 augustus 2017. Verblijf is op basis van halfpension. Elke deelnemer krijgt een eigen kamer met douche, toilet en balkon! Deze reis kunnen we aanbieden voor de prijs van slechts € 689. Opgave is mogelijk per e-mail via post@tiltenberg.org met vermelding van uw adresgegevens en telefoonnummer tot uiterlijk 15 mei 2017 of zolang er plek is.

Voor verdere vragen of opmerkingen kan men contact opnemen met de heer P. Klaver, medeorganisator van de reis en medewerker van het Groot­semi­narie, telnr. 072-505 1073. Meer informatie vindt u op de website van het hotel. Zie de gegevens hieronder.

Gegevens Kneipp-Kurhaus St. Josef
Adolf-Scholz-Allee 3
86825 Bad Wörishofen
Duitsland
Telnr: 0049-8247 308 206
www.kneippkurhaus-st-josef.de