Priestervakantie zomer 2018 naar Notre-Dame du Laus

Maandag 6 t/m dinsdag 14 augustus 2018

gepubliceerd: vrijdag, 9 maart 2018
Overzichtsfoto van het heiligdom en de prachtige bergachtige omgeving
Overzichtsfoto van het heiligdom en de prachtige bergachtige omgeving

Groot­semi­narie St. Willibrord nodigt alle priesters van harte uit om mee te gaan op de priester­vakantie. We hebben wederom een prachtige locatie gevonden! De bestemming wordt deze keer Notre-Dame du Laus, in Zuid-Frankrijk.

Maximaal ontspannen

De reis is uitdrukkelijk opgezet als vakantie en niet als retraite. ’s Ochtends is er normaalgesproken een gezamenlijke Eucharistie­viering met lauden in de kapel. Gedurende de week zijn er uitstapjes voor de hele groep. Het staat u echter volledig vrij elke dag op uw eigen wijze in te vullen. U krijgt volpension aangeboden. Dit betekent dat u eveneens kunt lunchen in het hotel of dat u een picknick krijgt aangeboden. ’s Avonds wordt samen de vespers gebeden.

Gezamenlijk afreizen per auto

Zoals gebruikelijk adviseren we om met elkaar in auto’s af te reizen naar Notre-Dame du Laus. Te zijner tijd ontvangt u de lijst met deelnemers inclusief contactgegevens zodat u een en ander onderling kunt afstemmen. De afstand vanaf Amsterdam naar Notre-Dame du Laus is ongeveer 1.150 kilometer.

Op de maandag­avond van 6 augustus wordt u om klokslag 19.00 uur verwacht voor het avondeten. Dinsdag­ochtend 14 augustus na het ontbijt is het vertrek.

Prijs en opgave

Verblijf is zoals vermeld op basis van volpension. Elke deelnemer krijgt een eigen kamer met douche en toilet. Deze reis kunnen we u aanbieden voor de prijs van slechts € 495. Opgave is mogelijk per e-mail via pklaver(at)tiltenberg.org met vermelding van uw adresgegevens en telefoonnummer tot uiterlijk 15 juni 2018. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer P. Klaver, organisator van de reis en medewerker van het Groot­semi­narie, telefoon 072-505 1073. Meer informatie vindt u ook op de website van het hotel. Zie de gegevens hieronder.

Verblijf: Notre-Dame du Laus