Geslaagd!

Maciej Gradzki rond zijn studie af

gepubliceerd: zondag, 14 oktober 2018

Afgelopen woensdag 10 opktober heeft Maciej Gradzki met succes (‘Magna Cum Laude’) zijn studie theologie aan het Filosofisch- en Theologisch Instituut St. Willibrord afgerond. Maciej is 28 jaar oud en komt uit Polen. Het gezin van Maciej woont al vele jaren in Almere als ‘Missie-gezin’ van de Neocatechumenale weg.

Woensdag 10 oktober vond het Baccalaureaats­examen plaats in Heiloo. Dit is het slot­examen van de opleiding, wat het Instituut St. Willibrord verzorgt in samen­werking met de Pontificale Universiteit Lateranen uit Rome. Het Instituut St. Willibrord is geaffilieerd aan deze universiteit. Hierdoor is zij in staat diploma’s te verstrekken die zowel erkend zijn in Rome, als ook door de Nederlandse overheid als Masterdiploma.

Maciej loopt nu stage in de Wieringermeer, in de parochies waar voorheen pastor Ignas Tilma werkzaam was. Maciej hoopt op zaterdag 17 november om 12.00 uur op het heiligom Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo door Mgr. Punt tot transeunt diaken te worden gewijd.

Bid u mee voor zijn laatste voor­bereidingen?