Contact

Contact
Rector Jeroen de Wit bij de voordeur
Rector Jeroen de Wit bij de voordeur

Wil­li­brord­semi­narie

adres: Hoogeweg 65
1851 PJ  Heiloo
telefoon: 072 - 505 1288
e-mail: info (at) wil­li­brord­semi­narie.nl
website: www.wil­li­brord­semi­narie.nl
(deze website)

Rector J.C.J. de Wit

adres: Hoogeweg 65
1851 PJ  Heiloo
telefoon: 072 - 505 5964
e-mail: rector (at) wil­li­brord­semi­narie.nl

Route­be­schrij­ving

Het Groot­semi­narie St. Wil­li­brord is gehuisvest in het voormalige Juliana­klooster in Heiloo. Het klooster staat op het terrein van bede­vaartsoort Onze Lieve Vrouw ter Nood.

Vanuit het noorden - Alkmaar kunt u het beste de Kennemerstraatweg (N203) volgen totdat u rechtsaf de Kapellaan kunt inslaan. Vervolgens slaat u aan het einde van de weg linksaf en bevindt u zich op de Hoogeweg. Na 200 meter staat het Juliana­klooster aan de rechterkant.

Op de A9 vanuit het zuiden kunt u het beste afslag 10 - Castricum / Uitgeest nemen en aan het einde van de afrit rechtsaf slaan op de Provincialeweg (N203). Na 8,4 km slaat u linksaf de Kapellaan in. Vervolgens slaat u aan het einde van de weg linksaf en bevindt u zich op de Hoogeweg. Na 200 meter staat het Juliana­klooster aan de rechterkant.

NB. Voer de straatnaam zorgvuldig in op uw navigatiesysteem - Hoogeweg met twee o’s. Als u Hogeweg 65 Heiloo invoert, leiden vele navigatiesystemen u naar Hogeweg 65 Limmen en dat is 1300 meter zuidelijker dan Hoogeweg 65 Heiloo. De Hoogeweg en de Hogeweg liggen notabene in elkaars verlengde.