Contact

Contact
Rector Jeroen de Wit bij de voordeur
Rector Jeroen de Wit bij de voordeur

Wil­li­brord­semi­narie

adres: Hoogeweg 65
1851 PJ  Heiloo
tele­foon: 072 - 505 1288
e-mail: info (at) wil­li­brord­semi­narie.nl
web­si­te: www.wil­li­brord­semi­narie.nl
(deze web­si­te)

Rector J.C.J. de Wit

adres: Hoogeweg 65
1851 PJ  Heiloo
tele­foon: 072 - 505 5964
e-mail: rector (at) wil­li­brord­semi­narie.nl

Route­be­schrij­ving

Het Groot­semi­narie St. Wil­li­brord is gehuisvest in het voor­ma­lige Juliana­kloos­ter in Heiloo. Het klooster staat op het terrein van bede­vaartsoort Onze Lieve Vrouw ter Nood.

Vanuit het noor­den - Alkmaar kunt u het beste de Kennemer­straatweg (N203) volgen totdat u rechtsaf de Kapellaan kunt inslaan. Ver­vol­gens slaat u aan het einde van de weg linksaf en bevindt u zich op de Hoogeweg. Na 200 meter staat het Juliana­kloos­ter aan de rechter­kant.

Op de A9 vanuit het zui­den kunt u het beste afslag 10 - Castricum / Uitgeest nemen en aan het einde van de afrit rechtsaf slaan op de Provincialeweg (N203). Na 8,4 km slaat u linksaf de Kapellaan in. Ver­vol­gens slaat u aan het einde van de weg linksaf en bevindt u zich op de Hoogeweg. Na 200 meter staat het Juliana­kloos­ter aan de rechter­kant.

NB. Voer de straatnaam zorg­vul­dig in op uw navigatie­sys­teem - Hoogeweg met twee o’s. Als u Hogeweg 65 Heiloo invoert, lei­den vele navigatie­sys­te­men u naar Hogeweg 65 Limmen en dat is 1300 meter zui­de­lijker dan Hoogeweg 65 Heiloo. De Hoogeweg en de Hogeweg liggen notabene in elkaars verlengde.