Priestervakantie - Stift Göttweig Oostenrijk

Vrijdag 31 juli t/m zaterdag 8 augustus 2020

gepubliceerd: donderdag, 26 september 2019

In de zomer van 2020 organiseert Groot­semi­narie St. Wil­li­brord de priester­va­kan­tie naar Stift Göttweig in Oostenrijk, een abdij van de Benedictijnen die al is gesticht in de 11e eeuw. De abdij wordt ook wel het Oostenrijkse Montecassino genoemd.

Maximaal ontspannen

De reis is uitdrukkelijk opgezet als vakantie en niet als retraite. ’s Ochtends is er normaalgesproken een gezamenlijke Eucha­ris­tie­viering met lauden in de kapel. Gedurende de week zijn er uitstapjes voor de hele groep. Het staat u als deelnemer echter volledig vrij elke dag op eigen wijze in te vullen. ’s Avonds wordt samen voor het diner de vespers gebeden.

Gezamenlijk afreizen per auto

Zoals gebruikelijk adviseren we om met elkaar in auto’s af te reizen naar Stift Göttweig. Te zijner tijd ontvangt u de lijst met deelnemers inclusief contactgegevens zodat u een en ander onderling kunt afstemmen. De afstand vanaf Amsterdam naar Stift Göttweig is ongeveer 1.150 kilometer. Op de vrijdag­avond van 31 juli wordt u vóór 19.00 uur verwacht zodat u gezamenlijk kunt dineren. Zaterdag­och­tend 8 augustus na het ontbijt is het vertrek.

Prijs en opgave

De priester­va­kan­tie kunnen we u aanbieden voor de prijs van € 765 op basis van halfpension en eigen kamer met douche en toilet. De reissom is exclusief vervoer. Opgave is mogelijk tot 15 april 2020 per e-mail via pklaver(AT)wil­li­brord­semi­narie.nl, met vermelding van uw adresgegevens en telefoonnummer. Mocht u een allergie hebben, wilt u dit dan ook doorgeven bij aanmelding? Wacht niet te lang met aanmelden, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer P. Klaver, organisator van de reis en mede­wer­ker van het Groot­semi­narie, telnr. 072-505 1073.

Gegevens verblijf